10 JAAR J'ADORE JEWELRY

Tijd voor feest: J'adore Jewelry bestaat 10 jaar!

Daarom shop je van zondag 18 februari tot en met vrijdag 23 februari met 25% korting op alles! Maar dat is niet alles! Iedere bestelling geplaatst (en voldaan) tijdens deze periode doet automatisch mee aan de winactie!!

Kortom:

  • 25% korting met de code: 10JAAR
  • Automatische deelname aan de winactie!

Bekijk ook onze jubileum video:

Bedankt:

Ik/wij hebben enorm veel zin om in 2024 nog meer te gaan ondernemen; meters te maken en grenzen te verleggen. Het is tijd om J'adore Jewelry op te laten groeien. Dit kan dankzij jullie, waarvoor enorm veel dank!

Laura,
J'adore Jewelry

 

Goed om te weten over de actie:

De actie is alleen geldig van 18 februari 2024 00:01uur tot en met 23 februari 2024 23:59 uur (CET). Het is niet mogelijk om korting met terugwerkende kracht te laten verrekenen. De klant is zelf verantwoordelijk voor het doorvoeren van de kortingscode 10jaar in de winkelwagen tijdens de check-out. Het is technisch niet mogelijk om de kortingscode te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes en/of cadeaubonnen. Het minimum bestelbedrag voor het gebruiken van de kortingscode is 5 euro voor korting. Meedoen aan de winactie gebeurt automatisch op het moment dat een succesvolle order geplaatst wordt in onze webshop. De winnaars van de winactie worden middels ons Youtube-kanaal bekend gemaakt op zondag 25 februari 2024. De winnaars worden bekendgemaakt aan de hand van hun ordernummer (zonder naam en toenaam). Na bekendmaking worden de boxen automatisch opgestuurd naar de gelukkige winnaars (opgegeven adressen tijdens het plaatsen van de bestelling). 

 

 


Tags:
Bloemetjes maken van kralen

Kom Binnen! ➡️ Rondleiding bij Kralen webshop J'adore Jewelry