Collectie: Over J'adore Jewelry

J'adore Jewelry - Jouw Kralenwalhalla!

Welkom bij kralenwinkel J’adore Jewelry, jouw online kralenwalhalla!
Bij ons vind je kralen in alle soorten en maten tot bedels, draad en diverse andere materialen, ons assortiment is enorm!

Hoe is J’adore Jewelry ontstaan?

J'adore Jewelry is meer dan een kralen webshop. Het is geboren uit pure passie voor kralen. Al sinds eind 2013 delen we onze liefde voor deze kleurrijke creaties met de wereld. Wat begon als een hobby, is uitgegroeid tot een ware kralenbeleving.

De naam J’adore Jewelry, ook wel een combinatie van een Frans en een Engels woord, komt voort uit de creatieve gedachte, die eind 2013 speelde. Ik, Laura, organiseerde in die tijd jongerenevenementen en kon toen zo, dankzij mijn KvK-nummer bij groothandels kralen inkopen. De naam J’adore Jewelry (ik houd van sieraden) werd geregistreerd als tweede handelsnaam. Er werd een Instagram-account aangemaakt waarop ik eigen gemaakte sieraden toonde en verkocht aan vrienden, familie en buren. Ook stond ik in die tijd op enkele markten met mijn eigen gemaakte armbandjes en sieraden.

Eind 2013 merkte ik dat de vraag naar kralen en materialen steeds duidelijker werd, dus besloot ik om een kralen website te maken. Onze online kralenwinkel www.jadorejewelry.net bestaat dan ook sinds 13 februari 2014! In deze tijd stonden er maar liefst 12 verschillende soorten acryl kralen online. Je kunt je het bijna niet meer voorstellen! Toen op 26 februari 2014 de eerste bestelling binnenkwam, was ik door het dolle heen!

Vanaf deze tijd is J’adore Jewelry alleen maar doorgegroeid: van kralen webshop tot kralen groothandel zonder KvK! In het voorjaar van 2014 vond ik mijn eerste kralen leverancier buiten de landsgrenzen, die ik op een later moment ook bezocht!

Onderstaand een overzicht van het allereerste jaar

Online kralen bestellen bij J'adore Jewelry is eenvoudig en snel. Kies uit ons assortiment van duizenden kralen en bestel vandaag nog!

 

Waarom we zo blij worden van Kralen?

Inmiddels zijn we al meer dan 10 jaar een begrip in de wereld van kralenliefhebbers. Met tienduizenden verzonden bestellingen en talloze blije klanten, vieren we elke dag de kracht van creativiteit.

En juist door jullie te gekke kralen bestellingen zijn we meermaals verhuisd (steeds groter) en hebben we meerdere buitenlandse inkoopreizen mogen maken! Want kralen kopen doen we op de uniekste plekken. Nieuwsgierig waar we allemaal kralen gekocht hebben? Deze en deze video geven een unieke kijk achter de schermen :) Maar ook China, Thailand en Parijs mochten niet ontbreken!

Ook zijn we regelmatig op creatieve beurzen te vinden, waar we energie krijgen van al jullie enthousiaste verhalen! Onderstaand een kleine selectie van beurzen waar wij met onze kralen en onderdelen door de jaren heen stonden. Ben je juist nieuwsgierig hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij ons? Dan zijn deze ‘’behind the scenes’’ video’s een echte aanrader voor jou!

De perfecte materialen voor het maken van sieraden vind je bij J'adore Jewelry. We bieden een breed scala aan kralen, bedels, draad en andere benodigdheden.

 

Waarom bij J’adore Jewelry bestellen?

Ik support jouw droom en creativiteit en jij die van mij! Bij J’adore Jewelry proberen we namelijk naast een groot assortiment van kralen, bedels, draad en onderdelen ook de prijzen leuk te houden! Want een hobby moet betaalbaar en leuk blijven! En wist je dat ik door jullie bestellingen juist creatief word? Mijn creativiteit wordt door jullie geprikkeld om nieuwe ideeën voor kralen sieraden maken! Een positieve cirkel dus. Leuk om te weten is dat ik bijna dagelijks op zoek ben naar nieuwe en unieke kralen en ideeën. Daarnaast probeer ik al jullie bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en wordt het verzenden helemaal gratis vanaf €35.

Dit gebeurt er wanneer jij kralen bestelt!

Inmiddels hebben we tienduizenden bestellingen mogen verzenden. Iedere bestelling is een feestje! Benieuwd wat er gebeurt wanneer jij een order plaatst? In deze video pak ik jullie bestellingen in!

Liever kijken hoe het er achter de schermen uitziet? In deze video geef ik een rondleiding door het kralen magazijn!

Of je nu een doorgewinterde hobbyist bent of net begint, bij J’adore Jewelry vind je alles wat je nodig hebt voor je volgende creatieve project

Bekijk nu onze kralencollectie!

Ik waardeer jullie bestellingen en leuke reacties enorm! 

Liefs,

Laura