Collectie: Miyuki Kralen

Miyuki kralen: de beste kralen voor je sieraden

Miyuki kralen zijn glaskralen die worden geproduceerd door het Japanse bedrijf Miyuki Japan. De kralen zijn van hoge kwaliteit en worden gekenmerkt door hun uniformiteit in grootte en vorm. Dit maakt het gemakkelijk om sieraden te maken met Miyuki kralen.

Miyuki Delica

Miyuki Delica kralen zijn de klassieke Miyuki kralen. Ze zijn rond en hebben een gladde oppervlakte. Delica kralen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten, van 1,5 mm tot 8 mm.

Delica kralen zijn perfect voor het maken van allerlei sieraden, zoals armbanden, kettingen, oorbellen en broches. Ze zijn ook geschikt voor beginners, omdat ze gemakkelijk te rijgen zijn.

Miyuki Rocailles

Miyuki Rocailles kralen zijn kleinere kralen met een ronde vorm. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, maten en vormen, van 1,0 mm tot 4,5 mm.

Rocailles kralen zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor het maken van allerlei sieraden. Ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor het maken van ingewikkelde patronen of om details toe te voegen aan sieraden.

Miyuki Tila

Miyuki Tila kralen zijn kralen met een vierkante vorm. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten, van 1,5 mm tot 6 mm.

Tila kralen zijn perfect voor het maken van unieke sieraden. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een moderne twist te geven aan traditionele sieradenstijlen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Miyuki kralen zijn gemaakt van hoogwaardig glas en zijn zeer duurzaam. De kralen zijn bestand tegen slijtage en blijven hun kleur behouden.

Verschillende manieren van gebruik

Miyuki kralen kunnen worden gebruikt met verschillende technieken om sieraden te maken. Enkele populaire technieken zijn:

  • Weven: Miyuki kralen kunnen worden geweven om armbanden, kettingen, oorbellen en andere sieraden te maken. J'adore Jewelry heeft zelf Miyuki weefpatronen ontworpen.
  • Peyote: Peyote is een techniek waarbij Miyuki kralen worden gestapeld om een driedimensionale vorm te creëren.
  • Brick Stitch: Brick Stitch is een techniek waarbij Miyuki kralen worden gebruikt om een rasterpatroon te maken.

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Miyuki kralen en vind de perfecte kralen voor jouw volgende sieradenproject!