Collectie: Verzenden

Verzenden binnen Nederland

Wanneer wordt de bestelling verzonden?
Bestellingen die betaald zijn, worden binnen 1 tot 2 werkdagen, tenzij vooraf anders aangekondigd, verzonden. 

Wanneer wordt de bestelling bezorgd?
Normaliter duurt verzending binnen Nederland 1-2, en binnen België 2-4 werkdagen. Echter in drukke periodes, rondom feestdagen en vakantieperiodes kan dit tot 14 werkdagen in beslag nemen. Werkdagen voor PostNL zijn dinsdag tot en met zaterdag. Werkdagen voor DHL zijn maandag tot en met zaterdag. Mocht na een periode van 14 werkdagen de bestelling nog niet bezorgd zijn, dan kan er via het contactformulier contact met ons opgenomen worden.

Gratis verzending bij een minimale besteding vanaf €35,- in heel Nederland!
Wij berekenen geen verzendkosten voor verzending binnen Nederland bij een minimale besteding van €35,- aan artikelen. Gratis verzenden bij besteding vanaf €35,- is geldig in combinatie met andere acties!

Gratis verzending bij een minimale besteding vanaf €75,- in heel België & Duitsland!
Wij berekenen geen verzendkosten voor verzending binnen België en Duitsland bij een minimale besteding van €75,- aan artikelen. Gratis verzenden bij besteding vanaf €75,- is geldig in combinatie met andere acties!

Automatisch berekende verzendopties Nederland
Bij bestellingen tot 35 euro wordt er €3,95 aan verzendkosten berekend. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om voor pakketpost te kiezen. De kosten voor pakketpost bedragen €6,95 binnen Nederland. Bij beide keuzes wordt er op het moment van verzending een track and trace code toegestuurd.

Automatisch berekende verzendopties België & Duitsland
Bij bestellingen tot 75 euro wordt er €9,75 aan verzendkosten berekend. Op het moment van verzending wordt er een track and trace code toegestuurd.

Wij verzenden door heel Europa!
Wist je dat J'adore Jewelry door heel Europa kralen verstuurd? In de winkelwagen kun je voor een land en/of regio kiezen. Na het toevoegen van je adres, worden de verzendkosten automatisch berekend. Binnen de meeste Europese landen vervallen de verzendkosten bij een besteling van €100,- aan producten! Wij verzenden naar: 
België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden.