Collectie: Kralen

Alle soorten kralen voor jouw creatieve projecten

Kralen zijn kleine, ronde of andere vormen voorwerpen die doorboord zijn met een gat. Ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het maken van sieraden, het versieren van kleding of het maken van kunstvoorwerpen.

Met kralen kun je sieraden en armbandjes maken maar ook andere accessoires, zoals tassen, sleutelhangers of decoratie. Er zijn veel verschillende soorten kralen verkrijgbaar, elk met zijn eigen unieke eigenschappen.

Soorten kralen

 • Acryl kralen zijn een van de meest populaire soorten kralen. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en vormen, en zijn relatief goedkoop. Acryl kralen zijn ideaal voor beginners, omdat ze gemakkelijk te verwerken zijn.
 • Rocailles zijn kleine, ronde kralen die vaak worden gebruikt voor het maken van sieraden. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten, en kunnen worden gebruikt om verschillende soorten sieraden te maken, zoals armbanden, kettingen en oorbellen.
 • Polymeer kralen zijn een soort klei kralen die populair zijn geworden door de komst van de doe-het-zelf-beweging. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en vormen, en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten projecten, zoals sieraden, sleutelhangers en decoratie. Polymeer kralen zijn bij uitstek geschikt voor het maken van kinder armbandjes.
 • Katsuki kralen Katsuki kralen zijn uitermate geschikt voor een hippe 'Ibiza' arm-party! Ook zijn ze leuk om te verwerken in kinder sieraden, door de leuke kleurtjes en het fijne materiaal. Daarnaast kun je met deze kleine disc kraaltjes ook toffe Katsuki kralen kettingen en Katsuki armbanden maken.
 • Metalen kralen zijn een klassieke keuze voor het maken van sieraden. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en vormen, en kunnen worden gebruikt om verschillende soorten sieraden te maken, zoals armbanden, kettingen en oorbellen.
 • Glaskralen zijn een veelzijdige keuze voor het maken van sieraden. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en vormen, en kunnen worden gebruikt om verschillende soorten sieraden te maken, zoals armbanden, kettingen en oorbellen.
 • Houten kralen zijn een natuurlijke keuze voor het maken van sieraden. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en vormen, en kunnen worden gebruikt om verschillende soorten sieraden te maken, zoals armbanden, kettingen en oorbellen.
 • Miyuki kralen zijn een soort glaskralen die populair zijn geworden in Japan. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en vormen, en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten projecten, zoals sieraden, sleutelhangers en decoratie.
 • Natuurlijke kralen zijn kralen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals edelstenen, hout of parelmoer. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en vormen, en kunnen worden gebruikt om verschillende soorten sieraden te maken, zoals armbanden, kettingen en oorbellen.
 • Keramiek kralen zijn kralen die zijn gemaakt van keramiek. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en vormen, en kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten projecten, zoals sieraden, sleutelhangers en decoratie.

Hoe kralen gebruiken voor sieraden maken?

Er zijn veel verschillende manieren om kralen te gebruiken voor jouw creatieve projecten. Hier zijn een paar ideeën:

 • Sieraden maken is een populaire manier om kralen te gebruiken. Je kunt kralen gebruiken om armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en andere sieraden te maken.
 • Accessoires maken is een andere populaire manier om kralen te gebruiken. Je kunt kralen gebruiken om tassen, sleutelhangers, broches en andere accessoires te maken.
 • Decoratie maken is nog een manier om kralen te gebruiken. Je kunt kralen gebruiken om bloemstukken, wanddecoratie, slingers en andere decoraties te maken.

Waar goedkope kralen kopen?

De leukste kralen voor het maken van sieraden en armbandjes koop je bij J'adore Jewelry. Wij bieden een groot assortiment met goedkope kralen. J'adore Jewelry is dé online kralenwinkel voor alle soorten kralen. Wij hebben een ruim assortiment aan acryl, rocailles, polymeer, katsuki, metalen, glas, houten, miyuki, natuurlijke, keramiek en overige kralen.

Kralen zijn een veelzijdig materiaal dat voor vele verschillende creatieve projecten kan worden gebruikt. Met een beetje creativiteit kun je met kralen prachtige sieraden maken.