Collectie: Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van J'adore Jewelry, gevestigd te Sint Odiliënberg

Versie geldig vanaf 31 maart 2014

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen van J'adore Jewelry. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de internetsite van J'adore Jewelry. Op verzoek zenden wij u een schriftelijk exemplaar.
1.2 Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. J'adore Jewelry behoud zich het recht voor haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
1.3 Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de algemene of specifieke voorwaarden of bedingen van derden niet door J'adore Jewelry erkend.
1.4 J'adore Jewelry garandeert dat het geleverde product beantwoord aan de overeenkomst en voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties.

2. Levering
2.1 Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
2.2 In het kader van de regels van de koop op afstand zal J'adore Jewelry bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitvoeren.
2.3 Aan de leveringsplicht van J'adore Jewelry zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door J'adore Jewelry geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden.
2.4 Alle op de internetsite genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

3. Prijzen
3.1 Prijzen worden binnen de looptijd van de aanbieding niet verhoogd, tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken of indien de fabrikant tussentijdse prijsverhogingen doorvoert.
3.2 Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
3.3 Alle prijzen op de site zijn in EURO's en de prijzen zijn inclusief BTW.

4. Retournering
4.1 Producten die bij J'adore Jewelry besteld en betaald zijn kunnen met vermelding van het ordernummer retour afzender verstuurd worden mits het de originele ongeopende verpakking betreft. De originele ongeopende verpakking kan binnen 14 dagen na ontvangst retour afzender, zonder opgave van een reden, verstuurd worden.
4.2 J'adore Jewelry is in geen enkel geval aansprakelijk voor incomplete / incorrecte artikelen.
4.3 Draad / elastiek / leer / oorbellen of soortgelijke artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
4.4 Sale items / afgeprijsde artikelen / actie artikelen kunnen niet geretourneerd worden.
4.5 Er wordt geen geld geretourneerd, alleen tegoed mits voldaan aan de retourneringsvoorwaarden.
4.6 Retourkosten worden niet vergoed door J'adore Jewelry.

- Algemeen -
1. Bestelde artikelen worden binnen 1 tot 3 werkdagen (ma - vr) naar ontvangst van betaling verzonden binnen NL.
2. Betalingen via Ideal worden sneller verwerkt dan overboekingen.
3. Er wordt geen garantie verstrekt op de door J'adore Jewelry aangeboden artikelen.
4. Mocht er een probleem zijn dan kan er contact opgenomen worden via het contactformulier. Berichten worden binnen 1 tot 3 werkdagen (ma - vr) beantwoord.
5. Mocht er een voorraad verschil zijn waardoor een product niet leverbaar is dan wordt het prijsverschil met de klant verrekend.
6. Producten kunnen binnen 14 dagen in de originele, ongeopende, verpakking en in originele staat geretourneerd worden.
7. J'adore Jewelry behoudt het recht om punten die niet in de algemene voorwaarden benoemd worden nader te bepalen.
8. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dient er ten alle tijden contact opgenomen te worden met J'adore Jelwery
9. Webwinkels zijn verplicht naar de volgende site te verwijzen: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ (toegevoegd 29 maart 2016)
10. Let op met kleine materialen en jonge kinderen, dit kan verstikking veroorzaken. J'adore Jewelry kan hiervoor niet aansprakelijk gehouden worden.
11. J'adore Jewelry maakt gebruik van productfoto's van o.a. Betaalbarakralen B.V. 51020238
12. J'adore Jewelry eigen afbeeldingen, ontwerpen en inspiratie is vrij om te verspreiden indien naam van J'adore Jewelry vermeld.
13. Orders verzonden worden naar België, zijn te traceren via DHL en BPost.
14. Orders verzonden naar Nederland worden aan huis geleverd door DHL en/of PostNL.