Jaarlijkse Polymeer Korting!

Leuke weekendactie van J'adore Jewelry: 50% korting op polymeer kralen!

De zomer is in aantocht en de zon lijkt eindelijk te gaan schijnen! Dus mogen we eindelijk aan de slag met echte zomerse sieraden! Polymeerkralen zijn namelijk niet alleen leuk voor armbandjes en kettingen, maar ook perfect geschikt voor sunnycords! Maak je eigen unieke creaties met onze 50% korting op alle polymeer (figuur) kralen!

Profiteer van deze spectaculaire aanbieding:

Korting: 50% op alle losse / zakjes polymeer (figuur) kralen
Code: ZOMER50
Geldigheidsduur: Vrijdag 14 juni t/m zondag 16 juni 2024
Minimum bestelbedrag: Geen

Waarom je deze actie niet mag missen:

  • Shop 10 polymeer (figuur) kralen voor slechts 42 cent!
  • Bereid je voor op het zonnetje en de zomervakantie!
  • Profiteer van de lage inkoopprijs.

Inspiratie nodig? Bekijk dan ook eens ons blog waarop wij wekelijks nieuwe inspiratie toevoegen. Op de pagina van de polymeer kralen zelf staan onderin een drietal video's met tutorials over hoe jezelf candy oorbellen, een telefoonkoord en een armbandje maakt.

Bestel nu je favoriete polymeer figuur kralen en laat je creativiteit de vrije loop!

 

Goed om te weten over de actie:

De actie is alleen geldig van 14 juni 2024 00:01uur tot en met 16 juni 2024 23:59 uur (CET). Het is niet mogelijk om korting met terugwerkende kracht te laten verrekenen. De klant is zelf verantwoordelijk voor het doorvoeren van de kortingscode ZOMER50 in de winkelwagen tijdens de check-out. Het is technisch niet mogelijk om de kortingscode te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes en/of cadeaubonnen. Het minimum bestelbedrag voor het gebruiken van de kortingscode is 0 euro voor korting. De korting is alleen geldig op alle normale losse polymeer figuur kralen en zakjes van 10 polymeer figuur kralen. Kralenboxen en reeds afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten van de kortingscode.

 


Tags:
J'adore Jewelry viert Pasen!

Elastiekjes armband